In het kader van de Coronavirus-epidemie past het Airborne Museum zijn bezoek- en bezoekersdiensten aan om de gezondheid van iedereen te beschermen:

• Het dragen van een masker is verplicht voor bezoekers.
  • Hydro-alcoholische gel is beschikbaar voor bezoekers op verschillende locaties op de site.
  • Ontsmetting van histopad-tabletten na elke bezoeker.
  • De verkooppunten zijn uitgerust met beschermend plexiglas. De maskers worden over het algemeen gedragen door al het personeel dat in contact staat met het publiek.
  • Om het comfort en de veiligheid te garanderen, is het bezoek zo georganiseerd dat mensen zo min mogelijk worden overgestoken.
  • Om de sociale afstanden te respecteren, kan het zijn dat we de toegang tot het loket/winkeltje moeten beperken volgens een maatstaf die aan het oordeel van de site wordt overgelaten.
  • Koop bij voorkeur uw ticket via ons online ticketsysteem. Dit e-ticket is geen skip-the-line, maar beperkt het contact met het receptiepersoneel en andere bezoekers.
  • Geef de voorkeur aan betaling met een contactloze creditcard aan het loket en in de winkel.
  • In de winkel worden bezoekers uitgenodigd om de artikelen alleen af te handelen om hun aankoop af te ronden.
  • Er worden momenteel geen rondleidingen aangeboden.
  • De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen.

Al deze maatregelen, die door iedereen gerespecteerd worden, garanderen u een mooi weerzien met ons museum, in alle sereniteit.